Job 8 van 17


Report this listing

Solliciteren



Commis keuken


Functie

Als commis keuken werk je onder de leiding van de chef de partie, hetzij aan de warme of koude kant.

Je staat in voor de mise-en-place, bereiden, schikken en garneren van gerechten.

Jouw profiel

  • instaan voor de MEP, het bereiden, schikken en garneren van gerechten

  • de afdelingsverantwoordelijke helpen bij de bereidingen, je volgt zijn/haar instructies

  • teamplayer, respect voor het product en de collega's

  • basiskennis FR-ENG

  • Afgestudeerd aan een hotelschool of gelijkwaardige ervaring is een pluspunt

  • De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
  • De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
  • Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
  • Groenten en fruit wassen en schoonmaken
  • Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
    Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
  • Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
    Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)

Aanbod

De kans om te werken in een dynamisch, gespecialiseerd en toekomstgericht bedrijf waar de mens centraal staat.
Een financieel stabiele organisatie gericht op continuïteit en vooruitgang.
Een prettige en collegiale werkomgeving.
Doorgroeimogelijkheden.
Een open cultuur met korte communicatielijnen.
Een omgeving waar persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd.
Salaris bepaald op basis van ervaring.

  • Een voltijds contract van onbepaalde duur

  • Maaltijdcheques na 1 maand vast in dienst

  • Woon-werkverkeer

  • Eco-cheques

  • Eindejaarspremie

  • Hospitalisatieverzekering + tandverzekering

  • Doorgroeimogelijkheden

Solliciteren

Meer banen van je zoekopdracht