Als commis keuken werk je onder de leiding van de chef de partie, hetzij aan de warme of koude kant.
Je staat in voor de mise-en-place, bereiden, schikken en garneren van gerechten.
instaan voor de MEP, het bereiden, schikken en garneren van gerechten
de afdelingsverantwoordelijke helpen bij de bereidingen, je volgt zijn/haar instructies
teamplayer, respect voor het product en de collega's
basiskennis FR-ENG
Afgestudeerd aan een hotelschool of gelijkwaardige ervaring is een pluspunt
De kans om te werken in een dynamisch, gespecialiseerd en toekomstgericht bedrijf waar de mens centraal staat.
Een financieel stabiele organisatie gericht op continuïteit en vooruitgang.
Een prettige en collegiale werkomgeving.
Doorgroeimogelijkheden.
Een open cultuur met korte communicatielijnen.
Een omgeving waar persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd.
Salaris bepaald op basis van ervaring.
Een voltijds contract van onbepaalde duur
Maaltijdcheques na 1 maand vast in dienst
Woon-werkverkeer
Eco-cheques
Eindejaarspremie
Hospitalisatieverzekering + tandverzekering
Doorgroeimogelijkheden